You are here: Home » Gadget nieuws » Light up Poi: Lichtgevend Poi koord

Light up Poi: Lichtgevend Poi koord

geschreven door

Ik weet dat ik vaak over redelijk zoetsappige roze dingen schrijf, maar dan hier voor de verandering iets stoers…

Ik heb altijd een fascinatie gehad voor vuurspuwen en vuurpoi, het lijkt me zo ontzettend stoer om dat eens te leren! Het is alleen minder handig dat ik vuur zo eng vind. Nou heb ik een veilig alternatief gevonden voor vuurpoi:

De Light up Poi is een koord met een gewichtje aan het einde, die je rondzwaait en waar je trucs mee kunt uithalen. De meer ervaren poi zwaaiers gebruiken een vuurkorfje, maar dit is niet de meest veilige methode. Om het poi-zwaaien onder de knie te krijgen is er nu een veilig alternatief: de Light-up Poi.

Een beetje jammer alleen dat je geen specifieke kleur kunt kiezen, want zo zoetsappig als ik ben: IK WIL NATUURLIJK WEL ROZE!!

€ 19,95 bij de Gadgethouse

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com