You are here: Home » Shoppen » Harmony Super Hair Removal

Harmony Super Hair Removal

geschreven door Constance

Al jaren zijn er allerlei methode en apparaten om definitief te ontharen. Helaas voor een grote groep vrouwen en mannen, had dit niet het gewenste resultaat. Omdat de haartjes te licht waren of teveel aan pigment in de huid.

Dit is juist de groep die het meest last heeft van ongewenste haargroei, bv: denk aan een donker huidtype met donkere gezichtbeharing, of een zeer blanke huid met wit blond haar. Vaak konden we voor deze groep meestal vrouwen weinig meer doen dan harsen omdat alle andere vaak kostbare behandelingen niet het gewenste resultaat hadden.

Er is nu één apparaat en salon in de Benelux, waar definitieve ontharing van alle haar en huidtypes geen probleem meer is. Bij Schoonheidsinsituut Dorien is het mogelijk je te laten ontdoen van alle ongewenste lichaamsbeharing voor vrouwen en mannen.

De Harmony SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve ontharing. Het voordeel van deze behandel methode is, het is pijnloos en erkend door de zorgverzekeraar waardoor vaak een gedeelte van de behandling wordt vergoed. Alle plaatsen op het lichaam zijn te behandelen, het is veilig en de vervolg behandelingen kunnen snel na elkaar.

Bij Schoonheidsinstituut Dorien in Druten, kan je een afspraak maken voor een intake gesprek voor de juiste behandel methode .

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com