You are here: Home » Shoppen » Lancaster Retinology

Lancaster Retinology

geschreven door Constance

Ik ben liefhebber van 24 uurs crèmes, flacons, en niet vette antirimpel producten.

Lancaster heeft Retinology Total Age Solution. Lancaster was ooit het eerste cosmeticahuis dat retinol ( een cosmetisch afgeleide vorm van vitamine A ) in haar producten verwerkte. Retinol is een kwetsbaar molecuul wat lastig in de huid doordringt en niet altijd te verdagen is voor een gevoelige huid.

Al deze drempels heeft Retinology Total Age Solution overwonnen. De actieve retinol in de crème helpt de proteïneaanmaak in de cel te activeren en de celactiviteit te verhogen. Dus door de boots van binnenuit heb je na acht weken een ongelooflijk resultaat.

Een plantaardig hydraterend bestanddeel zorgt voor de vochtregulering van de bovenste huidlaag en een complex van planten en fruitextracten neutraliseert de vorming van vrije radicalen. Zo wordt huidveroudering ( rimpels en verslapping ) actief tegen gegaan.

Retinology is geschikt voor ieder huidtype, geeft de huid een stralende glans, door het hygiënische pompje geen geknoei met spatels meer. De crème is niet vet, dus erg geschikt als basis voor make-up en door de 24 uurs werking geschikt als dag en nacht crème.

Verkrijgbaar bij de betere parfumerie van € 82,-.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com