You are here: Home » Columns » Gordijnen als Kunst

Gordijnen als Kunst

geschreven door testman

Gordijnen zijn niet langer alleen functioneel. Ze kunnen ook een nieuw uitzicht bieden, een blikvanger zijn of zelfs als Kunst in het interieur dienen. Beerd van Stokkum geeft gordijnen een vernieuwde toekomst. Zoals hij zelf zegt: ‘Wanneer de gordijnen sluiten, opent zich een nieuwe wereld. The Art of curtains is een blikvanger die zonder extra ruimte in te nemen een unieke sfeer brengt.’ Dit is mooi voor in huis, maar zeker ook voor hotels en in winkels. Tegenwoordig moet je indruk maken om mensen of klanten nog te kunnen verrassen. Met deze gordijnen is succes verzekerd!

Een favoriete afbeelding? Zet het op doek en maak er een gordijn van. U kunt proberen het zelf te doen, maar eerlijk gezegd lijkt mij dat zeer lastig. Het is dan wel aan te raden er een voering aanvast te naaien. Door het licht dat door het gordijn schijnt, komt de afbeelding anders niet goed tot zijn recht. U kunt het ook laten maken. Elke gewenste afbeelding op elke gewenste textielkwaliteit is mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met Beerd van Stokkum. De mogelijkheden zijn eindeloos en u heeft iets unieks! Helaas moet u hiervoor wel even in uw buidel tasten.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

pamela 5 januari 2010 - 00:01

hallo
hoeveel zou het kosten pm op inbetween stof

Reageer
pamela 5 januari 2010 - 00:01

hallo
hoeveel zou het kosten pm op inbetween stof

Reageer
pamela 5 januari 2010 - 00:01

hallo
hoeveel zou het kosten pm op inbetween stof

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com