You are here: Home » Interieur » Foto’s voor Moeder met Moederdag!

Foto’s voor Moeder met Moederdag!

geschreven door Constance

Elke moeder is apetrots op haar kinderen, en zij heeft het liefst een foto van alle vorderingen en fases in het leven van haar kroost. Omringd door fotolijstjes, en kasten vol met fotoalbums zijn er toch nog foto’s van dierbare momenten die een speciaal plaatsje verdienen.

Kadotip!                                                                           Plaats rondom dit whiteboard 12 kinderfoto’s van de meest mooie, bijzondere en vertederende momenten. In plaats van het boodschappenlijstje schrijf je er nu een liefdevolle boodschap op voor Moeder. Succes verzekerd!

Meer informatie lees je op de site van Nonplusultra

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com