You are here: Home » Beauty » Flora By Gucci

Flora By Gucci

geschreven door Constance

Heerlijk de nieuwe geuren voor de zomer 2009 beginnen in de verkoop te komen.

Flora by Gucci, is de tweede geur van Frida Gianni voor Gucci. De inspiratie voor Flora was Gucci’s klassieke bloemenpatroon dit patroon was oorspronkelijk gedrukt op een zijden sjaal, speciaal ontworpen voor prinses Gracia van Monaco.

Flora is ontworpen voor de jonge vrouw, je ruikt citrus, pioenroos, osmanthus ( een chinese bloem ), sandelhout en patchouli. De fles is klassiek wat je van Gucci gewend bent, maar het doosje is een mooi strak plaatje aan de buitenkant, aan de binnenkant is het bloemenpatroon van de sjaal gedrukt.

Het Australische model Abbey Lee is het nieuwe gezicht voor Gucci, en is te zien in de reclame campagne voor Flora by Gucci . Als het goed is, is de geur nu verkrijgbaar bij Douglas en Ici Paris Xl in een eau de toilette, deodorantspray en bodylotion.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com