You are here: Home » Wonen » Leuke gadget voor Moederdag!

Leuke gadget voor Moederdag!

geschreven door Constance

Meestal worden er met Moederdag praktische  huishoudelijke producten cadeau gegeven, waar menig moeder niet altijd op zit te wachten.                                                                             Wil je dit jaar je moeder met Moederdag eens echt verrassen? Kijk dan eens naar deze praktische, gezellige gadget voor op het aanrecht! Een aparte, leuke en betaalbare gadget.

Deze keukenrolhouder bestaat uit een giraffe en een boom. De keukenrol plaats je om de boomstam heen. De nek van de giraffe is zo ontworpen dat die zich aanpast aan het formaat van de keukenrol. De giraffe klemt zich stevig zodat je makkelijk een velletje kunt lostrekken, en door de zuignappen aan de onderkant blijft de keukenrolhouder stabiel op het gladde aanrechtblad staan.

Voor de prijs van € 14,95 maak je van Moederdag dit jaar een Gadgetdag. Meer informatie op de site van Nonplusultra

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com