You are here: Home » Home gadgets » Oude wijn in nieuwe (Tetra) pakken

Oude wijn in nieuwe (Tetra) pakken

geschreven door Constance

Dat karton beter is voor het milieu dan plastic, weten we allemaal. Maar dat het er ook heel creatief uit kan zien, was voor mij nieuw. Tot ik de pakjes van Tetra Pak ontdekte. Niet alleen water, maar ook deze überhippe wijnverpakking van French Rabbit komt uit de Tetra Pak-fabriek. Scheelt je gezeul met zware flessen, ziet er supervrolijk uit en de wijn is nog lekker ook! Doe mij dus maar oude wijn in nieuwe pakken…

Voor water zijn er verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Ze staan erg design op je dinertafel en je steunt een goed doel door dit zogeheten Earth Water te drinken. De winst gaat namelijk naar investeringen in watervoorzieningen voor gebieden die het echt nodig hebben.

Voor de hardloopsters onder ons is deze dorstlesser een mooie asset voor na de training: een pakje water dat speciaal ontworpen is voor de nieuwe Running Club van Nike in het Amsterdamse bos. Voor de horeca zijn literverpakkingen ontworpen met zes verschillende designs. Maar ook de basic uitvoering voor thuis, in 0,5 of 1,5l verpakking (plaatje rechtsboven) ziet er al bijzonder uit. Goed voor je herstel ook; als je iets te fanatiek van de French Rabbit hebt genipt…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com