You are here: Home » Shoppen » L’oréal Men Expert

L’oréal Men Expert

geschreven door Constance

Mannen en huidverzorging, ik heb er deze week al een keer over geschreven ( klik hier voor dat artikel ) ik kreeg van een goede vriend de reactie, ik gebruik al jaren huidverzorging op aan raden van zijn vriendin, en of ik niet wilde schrijven voor mannen die daar wel mee bezig zijn … bij deze.

De 5 tekenen van vermoeidheid bij  mannen

L’oréal Men Expert, heeft hiervoor de oplossing. Hydra Energetic met vitamine C en cafeïne om de huid weer energie te geven. Het is een doelgerichte hydraterende verzorging die speciaal is ontwikkeld om de tekenen van vermoeidheid bij mannen te bestrijden .

Bij dagelijks gebruik versterkt Hydra Energetic de huid, vervaagt het tekenen van vermoeidheid en stress en zorgt ervoor dat je er langdurig verzorgt uitziet.

Hydra Energetic is dus geschikt voor een vermoeide huid, L’oréal Men Expert heeft voor alle huidtype’s en klachten een product. Kijk even op de site van Lóréal en je kan aangeven wat voor een huidtype, klachten , leeftijd je hebt, en de producten worden voor je op een rijtje gezet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com