You are here: Home » Eten & koken » Sla

Sla

geschreven door Constance

Sinds ik een paar weken geleden bij Nederlands grootste supermarkt een nieuwe sla ben tegengekomen, staat ie elke week op mijn boodschappenlijstje.

Het gaat om de sla ‘Salanova‘. Salanova is een speciaal gekweekte sla (men heeft er slechts 15 jaar overgedaan!). Het is een sla met veel meer blaadjes dan de bekende kropsla. Alle bitterheid is weg en wat overblijft is een frisse, bijna zoete
natuurlijke verse smaak van sla. Maar Salanova ziet er ook gewoon heel mooi en leuk uit. Je kunt ‘m gewoon op je aanrecht neerzetten als decoratie. En omdat Salanova in de aarde staat is ie ook langer houdbaar dan normale sla. (Op de website wordt ook gemeld dat je een speciale snijder nodig hebt om de Salanova ‘los’ te steken, maar dat is onzin.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com