You are here: Home » Beauty » Beauty Alert !

Beauty Alert !

geschreven door Constance

Make-up en huidverzorging is beperkt houdbaar. Op de verpakking staat een teken, een geopend potje met een getal erin. Dat getal geeft de houdbaarheid aan, het aantal maanden dat je het product veilig kan gebruiken.

Ik kwam op internet, de stickers van Beauty Alert tegen. De set bestaat uit 24 stickers, 6 stickers voor de 4 houdbaarheid periodes, 3- 6- 12- en 18 maanden.

Je schrijft op de sticker de datum dat je het product gaat gebruiken plak het b.v op je mascara, en je weet 3 maanden later en de mascara is niet leeg weggooien!. Een goede reden om wat vaker iets nieuws aan te schaffen.

Kijk je make-up tasje eens goed na, want je komt zeker producten tegen, waar als je pech hebt de meest enge ziektes van kan krijgen. Mascara kan je niet langer bewarendan 3 maanden, de meest voorkomende aandoening na gebruik van oude mascara is een oogontsteking.

Créme, foundation en concealer zijn 12 tot 18 maanden houdbaar. Pas wel op dat je niet met je vingers in de potjes gaat , maar gebruik een spatel.

Lipstick en lipgloss 12 maanden, een gloss met aplicator moet je wat meer mee oppassen, het kwastje gaat iedere keer terug in de gloss. Een lipstick veeg je af met een tissue, na gebruik.

Ik heb deze stickers niet in Nederland kunnen vinden! Alleen via de site van Beauty Alert te bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com