You are here: Home » Audio & video » Barbie mp3 speler

Barbie mp3 speler

geschreven door Constance

Nav. de 50e verjaardag van Barbie worden er allerlei ‘rand’ artikelen op de markt gebracht maar ik vond deze mp-3 speler te leuk om niet te vermelden.

Inno Design heeft de Barbie mp3 speler uitgebracht en niet alleen in de typische Barbie kleur roze. Hij is er ook in het zwart en wit. De mp3 speler heeft het formaat van een make-up doosje en kan aan je handtas gehangen worden. Als je haar openklapt zit er aan de binnenkant ook een spiegeltje. Ook zit er een FM-radio en een microfooningang op. De Barbie mp3 speler wordt geleverd incl. (witte) headset en een ketting. (Ze is alleen in de VS te bestellen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com