You are here: Home » Schoenen & laarzen » Simple Shoes

Simple Shoes

geschreven door Constance

Soms zijn schoenen zo eenvoudig in hun ontwerp en de uitvoering hiervan, dat je bij jezelf denkt ‘dat niemand daar eerder op is gekomen.’

Dit is ook het geval met Simple Shoes. De naam zegt het al: simpele schoenen. Simple Shoes heeft een heren-, dames- en kindercollectie en ook tassen. De schoenen zijn geschikt voor een comfy dagje in de stad of om naar het strand te gaan. De damescollectie bestaat uit ballerina’s, gympen en slippers. En wat Simple Shoes anders maakt dan andere schoenen is dat al het rubber en andere materialen waarvan de schoenen gemaakt worden, bestaan uit natuurlijke producten zoals: jute, wol, linnen, bamboe en natuurrubber.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com