You are here: Home » Shoppen » G-Star Raw

G-Star Raw

geschreven door Constance

Het Nederlandse jeansmerk G-Star opent binnenkort 2 winkels: de ene is de Amsterdamse Flagship store in de PC Hooftstraat in Amsterdam en de andere een outletwinkel in het outletwinkelcentrum Maasmechelen (net over de grens bij Maastricht).

Ik ben zelf in januari jl. in Woodbury Common Premium Outlet (1 uur van New York met de bus) wezen shoppen en ook daar zit een G-Star Outlet winkel. En ik heb daar een geweldige jeanscape (ik ben nl. dol op capes en capejes) gekocht voor het megabedrag van US$ 10,-! Manlief heeft hier ook een muts, riem en broek gekocht en het duurste artikel was slechts US$ 15,-. Ik weet niet of ze in Maasmechelen dezelfde lage prijzen gaan hanteren (in de winkel in de PC Hooftstraat in ieder geval niet) maar vanaf begin april kan je wel voordelig je slag slaan bij G-Star.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com