You are here: Home » Home gadgets » Katten speelhuis

Katten speelhuis

geschreven door Constance

Ik heb de luxe dat ik een kantoor aan huis heb (en dus bijna al mijn artikelen schrijf terwijl ik nog lekker in mijn badjas zit).
Mijn 2 katten (Truus en Noa) vinden het dan ook reuze gezellig om als het vrouwtje en het baasje aan het werk zijn, op kantoor rond te hangen. Natuurlijk het liefst op het toetsenbord, maar een wasmand naast het bureau doet het ook goed.

Nu kwam ik toch wel het ultieme kantoor-accessoire tegen: nl. een katten speelhuis.
Er zijn 3 uitvoeringen: een brandweerauto, een legertank en een vliegtuig. Ik vind een leuk idee, om deze her en der op ons kantoor (= een grote zolderverdieping) neer te zetten zodat de poezen zichzelf lekker kunnen vermaken. Ik weet nog niet welk model mijn voorkeur heeft, maar er gaat er eentje komen, dat is zeker.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com