You are here: Home » Beauty » Marc Jacobs – Daisy

Marc Jacobs – Daisy

geschreven door Constance

Vrijdag 20 maart 2009, was het begin van de lente…..Dan krijg ik de voorjaarskriebels, helaas heeft het weer maar een paar dagen willen meewerken, jammer maar daarom niet getreurd des te meer tijd om op zoek te gaan naar de trends van dit voorjaar!

Speciaal voor de lente van 2009 heeft Marc Jacobs de geur Daisy in een nieuw jasje gestoken.

Je kan nu lid worden van de “geheime Marc Jacobs Daisy club”.

Plant een Daisy in het veld en je krijgt toegang tot de eclusieve Marc Jacobs goodies. Speel het spel om je Daisy te laten groeien, en je krijgt toegang tot de members only downloads.

Daisy is een frisse bloemengeur, met noten van aardbei, violen , rodegrapefruit, musk, vanille en witte houttonen. De klassieke Daisy van de foto, of kies voor de limited edition met groene bloemen. Bij de laatste zitten stickers van liefheersbeestjes en madeliefjes om je eigen flesje op te pimpen. Marc Jacobs is te koop bij Ici Paris XL en Douglas.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com