You are here: Home » Shoppen » Als je haar maar goed zit

Als je haar maar goed zit

geschreven door Constance

Maandag las ik een artikel, dat het uiterlijk van de vrouw en de kredietcrisis onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Het ene na het andere onderzoek wijst uit: dan weer shoppen we minder. Dan weer meer, maar prijsbewust. En we worden minder vaak ontslagen dan mannen…. Vanwege ons haar!

Dat beweren onze Britse buurvrouwen, in de telegraaf. Een derde van de engelse vrouwen heeft zich sinds de crisis een bruine coupe laten aanmeten om serieuzer en intelligenter over te komen op het werk. 38 procent is er van overtuigd dat de blonde lokken hun carrière niet veel goeds heeft gedaan.

Verven dus! Blijkbaar gaan niet alle vrouwen voor dezelfde zekerheid: de Engelse topkapper Andrew Barton beweert dat hij sinds de crisis juist veel meer blonde haarkleuringen heeft gezet.

Juist nu willen vrouwen zichzelf opvrolijken, en dat doe je met een blonde coupe. Blonde vrouwen ogen jonger ( gelukkig ) en voelen zich zekerder. Een vrouw wil zich nu eenmaal graag goed voelen en met blond haar voelt ze zich gelukkiger en aantrekkelijker. Want, zo wijst – hoe verassend – ander onderzoek weer uit: mannen vallen vooral op blond.

Ik vindt het wel een grappig onderzoek, het valt helemaal na te lezen op de site van Vrouw in de telegraaf.

Bron: de Telegraaf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com