You are here: Home » Gadgets » Kattenspeelhuis

Kattenspeelhuis

geschreven door Constance

Doordat ik mijn kantoor aan huis heb, schrijf ik bijna alle artikelen ’s ochtends (tot een uurtje of 12) in badjas. Dus iedereen die voor die tijd onaangekondigd langskomt, wordt ‘getracteerd’ op mij in mijn badjas. (Ik heb trouwens net een lekkere nieuwe badstof badjas, van Rituals.) Nu vinden onze 2 katten (Noa en Truus) het ook heerlijk om bij ons op kantoor te liggen, op het toetsenbord (typt heel beroerd) of in een wasmand naast de bureau’s.

Maar ik ben nu toch wel een ultiem kantoor-accessoire tegengekomen: een kattenspeelhuis.

Er is een brandweerauto, een legertank en een vliegtuig. Het is natuurlijk helemaal leuk om ze alle 3 op kantoor neer te zetten en te kijken welk model hun voorkeur heeft. Ik weet nog niet welke van de 3 het gaat worden, maar er gaat er een komen, dat is zeker.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com