You are here: Home » Fashion » Flavourites

Flavourites

geschreven door Constance

Ben je ook een fan van online winkelen? Dan weet je natuurlijk dat je via Flavourites een heel scala van online shops kunt bekijken.

Sinds afgelopen week heeft Flavourites ook een boek uitgebracht, met natuurlijk dezelfde naam als de website. Flavourites (het boek dus) geeft een overzicht van de leukste webwinkels in allerlei categorieen: fashion, kids, interieur, cadeaus etc.
Bij elke winkel staat een (korte) beschrijving over het assortiment, krijg je informatie over de verzending, en (heel belangrijk) zie je precies hoe je kunt betalen. Ik dacht dat ik, als shopaholic, toch wel zo’n beetje alle online winkels kende, maar ik heb er toch een paar gespot waar ik binnenkort een kijkje ga nemen.
  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com