You are here: Home » Shoppen » Beauty trips in Nijmegen

Beauty trips in Nijmegen

geschreven door Constance

Ik was op zoek naar een dagje beauty en shoppen met vriendinnen. Best lastig om een combi te vinden en in de omgeving van Nijmegen, maar gelukkig Yvon Stouthamer reddende engel, heeft voor ons een super dag georganiseerd!

Er zijn verschillende beauty arrangementen te reserveren bij Suzyvents. Wil je een keer als glamourQueen omgetoverd worden, hippe nagels, een mini cursus huidverzorging, henna beschilderingen leren aanbrengen, er zijn heel veel mogelijkheden.

 

Elk arrangement of workshop wordt op een passende locatie, met bijbehorende hapjes en drankjes gegeven. Voor de workshop stralende huid ga je naar een van de mooiste en meest luxe schoonheidssalons van Nijmegen.

Met de workshop kleurenanalyse, wordt er uitgebreid gekeken welk type ben je, daar wordt gelet op de kleur van je huid haar en ogen. Je bent dan het zomer, herfst , lente, of wintertype. Dan zal je ook zien dat bepaalde kleuren je erg mooi staan, of durf een nieuw kleurtje! En wat is er nu leuker om na afloop de kennis in praktijk te gaan brengen, door lekker te gaan shoppen.

Suzyvents heeft een shopping gids, met de leukste winkelsraatjes en bijzondere winkeltjes in Nijmegen.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com