You are here: Home » Columns » Cooking

Cooking

geschreven door testman

Thuis gezellig met familie, vrienden of romantisch met z’n tweeën, uitgebreid tafelen. Door de huidige economische crisis (ik heb vernomen dat het weer de goede kant op gaat!) is dit steeds meer een trend aan het worden. Niet meer duur buiten de deur eten, maar lekker in je eigen huis en zelf aan het aanrecht. Belangrijk in een keuken is de logistiek. Natuurlijk qua koken maar ook qua inrichting van je keuken.

Op de beurs Woonidee in Utrecht liep ik Eigenhuis Keukens tegen het lijf. Niet letterlijk natuurlijk, maar zij stonden daar met een mooie stand met diverse keukens. Qua apparatuur werken zij nauw samen met Borreti. Naast de bekende gasfornuizen hebben zij ook mooie koelkasten, wijnkoelers (op mijn verlanglijstje), afzuigkappen en afwasmachines. Op deze stand  kwam weer de bekende kriebel bij mij omhoog: de wens voor een gezellige woon/leef keuken!

Deze kriebel werd aangewakkerd door een kok, die op de stand heerlijk aan het koken was. En wat een geluk: hij wilde voor ons koken. Plaatsnemend aan de keuken annex bar werd ons een heerlijk gerechtje voorgeschoteld met een lekkere witte wijn daarbij. Daar zaten wij dan, decadente beursbezoekers! De kok, Richard Jacobsen, is freelance kok. Hij kookt bij je thuis, geeft workshops, kookt op andere locaties en houdt van kunstwerkjes op je bord. Zijn bedrijf heet niet voor niets Art & Cooking.

Mocht je nou zelf geen keuken prinses of prins zijn, maar wel thuis uitgebreid willen tafelen (ook voor grote groepen) dan is de oplossing daar: gewoon een freelance kok inhuren en Voila!

Surf ook eens naar De kok met vleugels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com