You are here: Home » Beauty » Fashion in Focus by Dyanne

Fashion in Focus by Dyanne

geschreven door Constance

Styliste Dyanne Beekman komt met een geheel nieuw initiatief: Fashion in Focus by Dyanne. Speciaal voor de start van het nieuwe modeseizoen!.

Tijdens Fashion in Focus by Dyanne kun je zien wat de nieuwe trends zijn en welke stijl het beste bij je past. Op 27 & 28 februari kan je terecht in de Westergasfabriek in Amsterdam. Je kunt je door allerlei deskundigen laten adviseren op het gebied van kleding, lingerie, brillen, haar, make-up en virtual shoppen zodat je je garderobe kan aanvullen. Iedereen ontvangt ook een persoonlijk modepaspoort waarin alle adviezen staan vermeld en een Goodiebag. Tevens worden er modeshows en optredens gegeven en wordt er ook op culinair gebied aan je gedacht.

ps. Fashion in Focus by Dyanne is exclusief voor vrouwen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com