You are here: Home » Home gadgets » JOOLZ: lady- en babygadget in 1

JOOLZ: lady- en babygadget in 1

geschreven door Constance
bbq mat

Ik kan natuurlijk eindeloos enthousiast doorgaan over de praktische functionaliteiten van de JOOLZ kinderwagens, maar laten we eerlijk zijn: toen ik het design zag en wist dat ik ook zélf de bekleding mocht samenstellen was ik eigenlijk al om. Met mijn zelfgekozen Designer Guild stoffen heb ik nu een tailormade buggy waar ik zeker hoge ogen mee ga gooien op de crèche.

Een beetje jeansachtige kap met bloemetjes van weer een andere mooie zware stof en de rest is zandkleurig met fris oranje. Ben benieuwd… Keuzestress vanwege de eindeloze combinaties die je met al die mooie stoffen kan maken? No problem. Ook de prêt-à-porter modellen zijn origineel.  

En ok, dat ie praktisch is, is toch ook wel fijn. Want hoe hip je ook bent, een opklapbare, uitschuifbare, verstelbare en vervoerbare buggy is wel een last van je schouders als kersverse mama…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com