You are here: Home » Beauty » Cosmetica vergelijken

Cosmetica vergelijken

geschreven door Constance

Wil je weten wat andere gebruiksters van een bepaalde créme, mascara, nagellak of cosmeticamerk vinden, dan kan je nu terecht bij CosmOpinie.nl.

Bij CosmOpinie.nl geven andere leden (je moet eerst wel lid worden om je mening te kunnen geven) hun mening over allerlei zaken die met cosmetica te maken hebben. Van accessoires t/m make-up, van huidverzorgingsproducten t/m beautyfood: alles wordt getest en besproken. En dat behoed je weer voor toekomstige miskopen. Ik ben zelf gelijk gaan kijken bij het kopje ‘mascara’ want ik heb hier in het verleden al honderden euro’s aan uit gegeven en nog steeds heb ik niet de topmascara van de eeuw gevonden. Volgens de testdames is de Catrice mascara van euro 2,49 de beste, maar nu wil ik wel weten, waar koop je die?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com