You are here: Home » Gadget nieuws » Swarovski contactlenzen

Swarovski contactlenzen

geschreven door

Helemaal leuk, al kan ik zelf voor geen meter tegen contactlenzen… Droge ogen dwingen mij tot een bril die ik het liefst zo min mogelijk draag! In februari heb ik eindelijk een afspraak voor een vooronderzoek om mijn ogen te laten laseren, ik hoop dat het mogelijk is bij mijn ogen!

Tot die tijd draag ik wanneer absoluut nodig mijn bril met Giorgio Armani logo in strass 😉 Of ik deze lenzen zou dragen als ik hier van af ben? Hooguit een keer voor de lol, maar of dat het waard is? Ik ben benieuwd wat de prijs zou zijn als ze op de markt gebracht zouden worden…

Er zijn al verschillende kleurcontactlenzen en bijvoorbeeld contactlenzen met kattenogen op de markt gebracht. Nu is er iets nieuws: Swarovski-contactlenzen, speciaal ontworpen door de designer Anthony Mallier uit India.

Je ogen gaan schitteren en sprankelen met deze contactlenzen, want rond de lenzen zijn Swarovski-kristallen verwerkt. Mallier heeft de contactlenzen ontworpen naar aanleiding van de competitie ‘Crystal Vision’, die georganiseerd werd door Swarovski en Designboom. De lenzen wonnen de tweede prijs, maar het is nog niet duidelijk of de lenzen ook echt op de markt gebracht gaan worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com