You are here: Home » Shoppen » Barbie

Barbie

geschreven door Constance

Het is dit jaar alweer 50 jaar geleden dat de allereerste Barbie de Mattelfabriek verliet, maw. Barbie wordt 50!

Nu heeft Barbie zo’n beetje de meest uitgebreide garderobe van de hele wereld en heeft ze ook meer 150 verschillende beroepen uitgeoefend, ze blijft er jong en fris uitzien. Speciaal voor haar verjaardag gaat Mattel de Barbie 50 Collector’s Doll uitbrengen. Het is nog geheim hoe ze er uitkomt te zien, maar ze krijgt wel een complete make-over.
Tijdens de New York Fashion Week hebben 50 bekende ontwerpers (oa. Diane von Furstenberg en Vera Wang) een levensgrote Barbie kledingcollectie ontworpen, die door de modellen (lopend op Barbie roze Laboutins) geshowd worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com