You are here: Home » Columns » Landelijke stijl

Landelijke stijl

geschreven door testman

Op de website van woonspot, het portaal voor de wonenbranche, las ik dat de landelijke woonstijl het meest favoriet is in Nederland. Woonplatform Moviq heeft er onderzoek naar gedaan. Onder landelijke stijl verstaat men romantiek, hout en warmte. 46% van de ondervraagden kozen voor een landelijke stijl. De andere stijlen; natuurlijk, klassiek en design bleven ver achter. Zijn wij als Nederlanders zo romantisch aangelegd?

Ondanks de opkomst van internet worden meubels en accessoires nog met name in de winkel gekocht. Zowel bij grote woonhuizen al bij kleine woonwinkeltjes. Het aankopen van meubels en accessoires op internet doen we het meest via Marktplaats. Het blijft leuk om te kijken of je wat leuks voor weinig kan scoren….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com