You are here: Home » Gadgets » Afvalemmer

Afvalemmer

geschreven door Constance

Ik ben (zeker volgens manlief) allergisch voor volle afvalemmers en afvalzakken, want zodra ik ook maar enigzins het idee heb dat de afvalzak vol zit, moet ie gelijk vervangen worden (en vaak kan er dan nog best wel iets bij).

Nu zijn we al een paar weken lang met een kleine verbouwing bezig in de keuken, dus wilde ik natuurlijk ook een nieuwe afvalemmer. En nu heb ik, sinds kort, de Rolls-Royce onder de afvalemmers, ik heb nl. een Simplehuman afvalemmer gekocht. Simplehuman heeft allerlei verschillende modellen en maten in het assortiment en de mijne is rechthoekig met een inhoud van 30 liter. Je kunt heel gemakkelijk de zak verwisselen en doordat de rvs buitenkant een speciale coating heeft gekregen, krijg je ook geen vingerafdrukken. En de klep kan je vastzetten, maar als je deze opent dmv. het voetpedaal en daarna weer sluit, gaat het deksel heel rustig naar beneden zonder een keiharde klap.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com