You are here: Home » Shoppen » Grove poriën

Grove poriën

geschreven door Constance

Volgens mij is Dr. Brandt met de ‘rage’ begonnen, de strijd tegen grove (of grote) porién. Want zelfs bij een droge of vochtarme huid kan je nog steeds last hebben van grovere poriën op je voorhoofd, neus of kin.

In alle cosmeticawinkels (zoals Sephora) beginnen alle verkoopsters tegenwoordig altijd over het ‘belang’ van kleine porién, en dat je er dan veel beter uitziet, etc. etc. Ik heb me laten voorlichten en heb me in de verschillende producten verdiept en ben uiteindelijk gezwicht. Ik heb 2 weken geleden bij Sephora de Dermadoctor Picture Porefect gekocht. (Onder het mom van baat het niet, schaden doet het ook niet.) Ik heb braaf elke avond en ochtend op mijn neus, neusvleugels en kin de Picture Porefect gesmeert en ik moet heel eerlijk zeggen, mijn poriën zijn zichtbaar minder groot, nu heb ik geen last van mee-eters maar wel van talg en daardoor staan je poriën open en dat is nu echt een stuk minder geworden. Volgens de Sephora verkoopsters is Dr. Brandt echt de ‘leading’ man op het gebied van grote poriën (dat zie je ook wel aan de prijs) maar ik ben erg blij en tevreden met Dermadoctor Picture Porefect. Nu ben ik benieuwd of ‘poriën’ ook bij ons een rage gaan worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com