You are here: Home » Columns » Nieuwe InterieurTipgever

Nieuwe InterieurTipgever

geschreven door Constance

Enige tijd geleden heb ik een stukje geschreven over mijn zoektocht naar een geschikte interieuradviseur voor het netwerk van De InterieurTipgever. Voor de regio Groningen heb ik een zeer leuke en enthousiaste collega gevonden!

Haar naam is Corien Meijer ik heb twee vragen uitgekozen om om een beeld te geven hoe Corien kijkt naar interieuradvies.

Wat is jouw visie op wonen?

Mijn visie op wonen is, benader zoveel mogelijk jezelf, jouw stijl, jouw gevoel daar draait alles om. Durf te spelen met licht en kleur, verschillende stijlen. Wonen, Interieur, er is al zoveel over gezegd en geschreven. Waar moet je zoal op letten als je opnieuw een ruimte gaat inrichten. Allemaal vragen waar al antwoorden op zijn gegeven. Niemand heeft toch wetten geschreven over wat wel en niet mag. Daarom staat bij mij de smaak en de vraag van de klant centraal.

Wat is jouw uitdaging in het adviseren van klanten?
 
Allereerst vind ik het een uitdaging om als InterieurTipgever aan de slag te gaan. Te luisteren naar mensen en hun wensen om ruimtes in huis (weer) tot leven te brengen en mensen daar blij mee te maken.

Ik ben erg blij met de nieuwe collega, en ik heb inmiddels voor de regio Eindhoven ook een nieuwe Tipgever gevonden, daarover in mijn volgende column meer.

Mart Renes

 

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Constance 9 november 2009 - 12:01

UPDATE: Vanmiddag wordt Jalou gelanceerd in het Fashion Hotel in Amsterdam, en de introductie wordt gedaan door Anouk Smulders.

Reageer
Constance 9 november 2009 - 12:01

UPDATE: Vanmiddag wordt Jalou gelanceerd in het Fashion Hotel in Amsterdam, en de introductie wordt gedaan door Anouk Smulders.

Reageer
Frederique 17 november 2009 - 13:10

De gewone Jalou is nu al te koop! Prijs valt me best wel mee, al vanaf een abonnement van 12.50 per maand is ie gratis. Ik heb ‘m gevonden op http://www.gsminfo.nl/mobiele-telefoons/Sony-Ericsson/Jalou

Reageer
Frederique 17 november 2009 - 13:10

De gewone Jalou is nu al te koop! Prijs valt me best wel mee, al vanaf een abonnement van 12.50 per maand is ie gratis. Ik heb ‘m gevonden op http://www.gsminfo.nl/mobiele-telefoons/Sony-Ericsson/Jalou

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com