You are here: Home » Wonen » Dierengeluiden in de kinderkamer!

Dierengeluiden in de kinderkamer!

geschreven door Constance

Miaaauuw! Tetteretééét! PWÔCK! Zijn de geluiden die deze kat, olifant en kip koekoeksklokken produceren om de tijd aan te geven.
Op een leuke speelse manier klok leren kijken met een Koekoeksklok die met dierengeluiden de tijd aangeeft. Een echte aanwinst voor op de kinderkamer! De klok is voorzien van een lichtsensor, dit zorgt ervoor dat de kat, de olifant of de kip van deze koekoeksklokken ’s nachts stil zijn!

De koekoeksklok in verschillende uitvoeringen is een product uit de uitgebreide collectie van Heads Up! Heads Up heeft een fantastische collectie koekoeksklokken bestaande uit allerlei boerderij en jungle dieren! Zo is er ook een koekoeksklok in ezel, varken, hond, schaap, koe en paard uitvoering met bijbehorende geluiden.

Online te bestellen bij de Gadget fabriek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com