You are here: Home » Fashion » Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch

geschreven door Constance

Ik ben gisteren teruggekomen uit New York, en ik had een missie: een goede vriend van mij had gevraagd of ik een Abercrombie & Fitch trui voor hem mee wilde nemen. Nu is de Abercrombie & Fitch Flagship store bezoeken niet echt mijn hobby, want er is veel te wenig licht om de kleding te bekijken, ongeinteresseerd personeel en keiharde muziek. En dan vergeet ik nog de lange rijen om de winkel binnen te komen en bij de kassa’s.

Maar Abercrombie & Fitch komt naar Europa want voor dit jaar staan er openingen van 3 Hollister-fillialen in Groot-Brittanië gepland. Hollister is het (goedkopere) label van Abercrombie & Fitch. In 2009 wil het bedrijf een Hollister Flagship store openen in New York
en Abercrombie & Fitch Flagship stores in Milaan, Kopenhagen en
Tokio. Voor 2011 staat er zelfs een opening op de Champs Elysées in
Parijs op de planning.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com