You are here: Home » Columns » Dromen, wensen en geluk

Dromen, wensen en geluk

geschreven door testman

Zoekt u ook naar meer woongeluk? Of heeft u mooie woonwensen waarvan u hoopt dat deze in de nabije toekomst in vervulling gaan? Wie droomt eigenlijk niet. Ik in ieder geval wel. En dromen is heerlijk, toch? Hoogstwaarschijnlijk zal niet iedereen over zijn woning of zijn interieur dromen, niet iedereen is zo gek….maar wel veel mensen. Het blijkt namelijk dat 76% van de Nederlanders dolgraag wat aan zijn huis wil veranderen. Of kun je dan toch beter verhuizen? Misschien ligt je woongeluk wel in een ander huis op je te wachten. Dat kan maar zo.

In deze tijd met de huidige kredietcrisis, een lastige vraag. Maar niet onoverkomelijk. Want je kan eenvoudig geholpen worden. Op de website van Stay or Go krijg je een kleine vragenlijst. Door de antwoorden die je geeft, berekenen zij of jouw woongeluk in je huidige huis te realiseren is, met wellicht wat aanpassingen: een STAY advies dus. Of dat je toch moet verhuizen: een GO advies.

Natuurlijk houdt zo’n test niet geheel rekening met allerlei gevoelens die bij zo’n beslissing komen kijken. Maar het helpt absoluut te relativeren en de voor en tegens op een rijtje te krijgen. Wil ik mijn kind wel naar een andere school laten gaan, gaat die verbouwing wel goed komen of wat voor buren krijg ik ervoor terug?

Sinds kort is Stay or Go gekoppeld aan de bekende woonbladen van Sanoma uitgevers zoals VT Wonen, 101 woonideeen en Ariadne At home. Het leuke is dat je na de test allerlei passende informatie krijgt over interieur en verbouwen en/of verhuizen o.a. vanuit deze woonbladen. Dit kan je dan vervolgens weer gebruiken om je woongeluk of je woonwens in vervulling te laten gaan. Het is lekker praktisch, geeft een steuntje in de rug en u wordt ook nog eens geïnspireerd.

Nu heb ik een warme band met Stay or Go uit het verleden. En ook in het heden is deze band nog steeds goed. Vorige week ben ik bij hen op de redactie geweest. Ik ben dus misschien, wat, bevooroordeeld. Maar in deze tijd van de kredietcrisis is het ‘verhuizen’ of toch maar ‘verbouwen’ een belangrijk issue geworden, vandaar dat ik u deze tip niet wilde onthouden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com