You are here: Home » Kinderkamer » Lieve nachtlampjes !

Lieve nachtlampjes !

geschreven door Constance

Het wil nog wel eens voorkomen dat je kind bang is in het donker. In de tijd dat Sinterklaas en zijn Pieten in ons land zijn kan het ook zomaar gebeuren dat je kind zich ineens niet meer veilig voelt in zijn donkere slaapkamer. Je kind heeft dan ineens behoefte aan kleine sfeerlichtjes. Als ouder wil je dan natuurlijk een veilig lampje op de kinderkamer, zodat jezelf ook rustig kunt slapen.

Candeloo is zo’n kindvriendelijk kunststof lampje dat direct gaan branden, zodra de twee lampjes van de oplader worden gehaald. Ze zijn verkrijgbaar in 4 vrolijke kleuren. Terug in de lader, stopen de lampjes met branden en beginnen ze direct met opladen. Het safe charge systeem is zeer veilig voor de kleine grijpgrage handjes. 

Online te bestellen bij Apartdesign.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com