You are here: Home » Shoppen » Dyanne Beekman Partycollectie

Dyanne Beekman Partycollectie

geschreven door Constance

De allernieuwste collectie van Dyanne Beekman ligt sinds een paar weken weer in de winkels van C&A en ook bij de onlinewinkel van Wehkamp, dus dat is geen nieuws.

Maar Dyanne Beekman zit niet stil, want zij heeft bekend gemaakt dat zij altijd al gedroomd heeft van haar eigen Dyanne Partycollectie. Zij vind nl. dat je de decembermaand feestelijk maar zonder stress moet kunnen doorkomen. Dus stonden glamour, style en betaalbaar bovenaan haar lijstje. In de Dyanne Partycollectie zit oa. een smoking, jurkjes met glimmende steentjes en een elegante blouse met een décolleté. En na de feestdagen kan je de kleding natuurlijk weer heel goed combineren met de Dyanne Basics collectie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com