You are here: Home » Events » Interieurworkhops

Interieurworkhops

geschreven door Constance

Wil je zelf aan de slag met de styling van je woning? Of je interieur aanpassen maar mis je de inspiratie? Meld je dan aan voor de Trendhopper Workshop Interieur en kom alles te weten over kleurgebruik,meubels, verlichting, raambekleding en woonaccessoires.

Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers krijg je in ruim 3 uur tijd talloze interieurtips die je makkelijk in je eigen woning kunt toepassen. De workshops zijn gezellig en leerzaam. Per workshop zijn er maximaal 10 deelnemers. Dus ruimte voor persoonlijke aandacht en tips.

De cursus wordt gegeven door de professionele interieurontwerpers van de InterieurTipgever. Naast een stuk theorie maak je een moodboard en ga je in het laatste gedeelte van de workshop in kleine groepjes zelf aan de slag met allerlei accessoires in een studio van de Trendhopper om het geleerde in de praktijk te brengen. 

Op donderdag 18 september is er nog plek in Utrecht van 18.30 uur tot 21.00 uur. Op 26 oktober in Den Haag van 12.00 tot 15.00 uur en bij voldoende animo in Heerhugowaard op een nader te bepalen tijd en datum. Je kunt je (telefonisch) opgeven in het desbetreffende filiaal. De prijs per deelnemer is € 37.50 per persoon inclusief materiaal en consumpties.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com