You are here: Home » Accessoires » Laptopsteun

Laptopsteun

geschreven door Constance

Is de volgende situatie herkenbaar? Je zit ’s avonds voor de buis met je laptop op je schoot en je krijgt op een gegeven moment hele warme (boven)benen en pijn in je polsen.

Als je nu ja zegt, dan moet je heel snel even naar de Ikea want zij hebben weer iets handigs, nl. de Bräda laptopsteun! Voor slechts euro 14,95 leg je de Bräda op je schoot en stopt je mobieltje of je MP-3 speler in het zakje aan de zijkant. Je kunt de Bräda laptopsteun vormen zodat ie goed en stevig op je schoot ligt of op tafel staat. Hij is verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties: wit met beige en zwart met grijs en de hoes kan je gewoon in wasmachine stoppen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com