You are here: Home » Shoppen » Dyrberg Kern

Dyrberg Kern

geschreven door Constance

Eindelijk is het zover, we krijgen in Nederland onze 1e Dyrberg Kern winkel!

As. zaterdag (30 augustus) opent de Dyrberg Kern-conceptstore haar deuren in Maastricht (Spilstraat nr. 10) Henning Kern komt naar Nederland, waar hij samen met de mede-oprichtster Gitte Dyrberg de winkel officieel zal openen. Het is de bedoeling dat er binnenkort meerdere winkels in Nederland en België geopend zullen worden. En bovenaan het verlanglijstje staat een winkel in Amsterdam. Dus moeten alle fashionistas in de Randstad nog even geduld hebben of gewoon lekker een dagje naar Maastricht afreizen. En ook voor mannen heb ik goed nieuws, want ook de herencollectie is te koop in Maastricht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com