You are here: Home » Columns » Trendy lampen

Trendy lampen

geschreven door Constance

Verlichting is in drie groepen te verdelen. Eén daarvan is de Basis- of  Sfeerverlichting, hierbij ziet u de lichtbron niet als zodanig. Wanden, vloeren, vlakken en plafonds worden als reflecterende oppervlakken gebruikt. Basis- of Sfeerverlichting is een gematigde, gezellige verlichting die ervoor zorgt dat de ruimte redelijk verlicht is.

Zeker in de donkere maanden van het jaar is goede verlichting een belangrijk onderdeel van uw interieur. Licht heeft een grote invloed op kleuren, de sfeer en de ruimtewerking in uw huis. Verlichting is vaak het laatste wat in een interieur geplaatst wordt, maar is vanaf de beginfase al heel belangrijk.

In de webshop van Trendy Designs kwan ik deze prachtige lampen tegen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com