You are here: Home » In & om het huis » cadeau doosje

cadeau doosje

geschreven door testman

Als je kleine cadeautjes weg geeft als snoep, sieraden of geld dan is het leuk om dat te doen in een mooi doosje. Het geeft je cadeautje net even wat extra’s. Deze doosjes kun je heel simpel zelf maken van mooi papier of misschien zelfs wel mooie pagina’s uit oude tijdschriften!

Het is super simpel. Ik heb er al vele gemaakt van behangstaaltjes en scrapbookpapier. Hoe je deze doosjes precies maakt vind je op Origami Instructions. Maak twee van deze doosjes met een klein verschil in grootte en schuif ze in elkaar. Een mooi lintje eromheen maakt het helemaal af!

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Marjolein 30 augustus 2008 - 06:42

Bijzonder origineel idee. Voor het verzenden van leuke attenties bij mijn producten is deze verpakking zeker het overwegen waard.

Reageer
Marjolein 30 augustus 2008 - 06:42

Bijzonder origineel idee. Voor het verzenden van leuke attenties bij mijn producten is deze verpakking zeker het overwegen waard.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com