You are here: Home » Fashion » Nieuwe herenkledinglijn bij H&M

Nieuwe herenkledinglijn bij H&M

geschreven door Constance

H&M krijgt, in september, een nieuwe (trendy) herenlijn. De collectie bestaat uit een aantal vooruitstrevende stijlen.

Deze hippe collectie gaat alleen in Amsterdam (Kalvertoren) en Rotterdam (Koopgoot) verkocht worden. En bestaat uit items zoals een overall en jasjes met (nep)bontkragen. Het gaat hierbij echt om een kledinglijn die richt op een bepaalde doelgroep en daarom is er gekozen voor Rotterdam en Amsterdam. De doelgroep (volgens H&M) die deze trendy kleding wil gaan dragen wil graag dingen uitproberen en wil niet de kleding kopen die al in alle H&M winkels te koop zijn. De lijn is te herkennen aan een paars etiket met een zwart H&M logo.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com