You are here: Home » Wonen » Stoffen

Stoffen

geschreven door testman

Als er iets is waarmee je je interieur snel kunt updaten dan is het wel textiel. Een leuke tafelloper of tafelkleed maakt je eetkamertafel direct gezelliger en een paar leuke kussentjes op je bank geven het een compleet nieuwe uitstraling. Wie een beetje handig is met de naaimachine kan gewoon leuke stoffen kopen en deze omtoveren tot leuke kussentjes en tafellopers. Maar waar vind je nou de leukste stoffen?

Allereerst is er de markt. Hier koop ik heel veel van mijn stoffen. Vaak kun je hier nog voor een leuk prijsje hele leuke stofjes krijgen. Ook voor fournituren kun je op de markt terecht. Linten, biesband, ritsen.. Je vind het er allemaal voor vaak hele schappelijke prijzen.

Ook een grote favoriet voor mij is Ikea. Hier vind je hele leuke stoffen van stevige kwaliteit. Ik ben gek op de retrostijl stofjes die ze nu hebben. De kwaliteit is super en vaak kosten ze niet meer dan vijf Euro de meter.

Een laatste favoriet van mij is Jan Sikkes. Jan Sikkes zit op negen plekken in Nederland en heeft een groot aanbod aan stoffen en fournituren. Ook hier ben ik vaak te vinden. Jan Sikkes heeft zowel meubelstoffen en gordijnstoffen als modestoffen. Tip: ritsen zijn hier heel goedkoop!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com