You are here: Home » In & om het huis » Tuinposter voor de sfeer

Tuinposter voor de sfeer

geschreven door Constance

Heb je ook een saaie schutting of een niet zo’n mooie muur om naar te kijken??

Met een tuinposter breng je meer sfeer op de schutting en camoufleer je die saaie muur.  Heb je een kleine tuin of patio??  Kies dan voor een poster met een doorkijk, en je schept extra ruimte in je tuin, die er in werkelijkheid niet is. Dit heet  “Trompe L’oeil” , letterlijk vertaald  “het oog wordt bedrogen”.

Te vaak worden posters te hoog opgehangen. De ooghoogte moet het uitgangspunt zijn. In het gedeelte van de tuin waar men zit zal ook zittend bepaald moeten worden, op welke hoogte de poster moeten komen. Let er op om boven een tuinbank de poster boven de hoofdhoogte te plaatsen. In het gedeelte van de tuin waar men loopt zal ook staand bepaald moeten worden, op welke hoogte de poster moet komen.

Tip: De tuinposter is gemaakt van weerbestendig doek en kan dus tegen condens, dus…….  je kan ook gerust een mooie poster in je badkamer ophangen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com