You are here: Home » Interieur » Foto collage

Foto collage

geschreven door testman

Nu het weer zomer is geworden gaan we weer massaal op vakantie en na afloop komen we (bijna) allemaal thuis met een enorme versameling vakantiekiekjes. Soms zitten hier hele mooie plaatjes tussen die je graag zou willen ophangen. Maar om nou je hele huis vol te hangen met vakantiekiekjes..

Op Apartment Therapy kwam ik deze foto tegen. Mijn oog werd direct getrokken naar de prachtige foto collages aan de wand. Dit effect is heel eenvoudig zelf na te maken met jou vakantiefoto’s. Je kiest een versameling mooie foto’s uit, en plakt deze naast elkaar op een stuk stevig papier ter grote van je wissellijst (Bijvoorbeeld de Ribba wissellijst van Ikea).

En volgend jaar hang je gewoon weer een nieuwe foto collage op! Super leuk om te maken en een lust voor het oog.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com