You are here: Home » Shoppen » Lancome mascara

Lancome mascara

geschreven door Constance

Ik zie zo onderhand door de bomen het bos niet meer, want het lijkt wel een trend dat elk beautymerk zo’n beetje elke maand weer een nieuwe mascara op de markt brengt.

Lancome heeft ook weer iets bedacht;, nl. een mascara met een vibrerende roller. De Lancome Oscillation (zo heet deze mascara) werkt totaal anders dan ‘gewone’ mascaras. Door het vibrerende borsteltje worden je wimpers met een (intense) zwarte kleur omhuld. De wimpers krijgen lengte, plakken niet en worden ook in model gebracht. Het vibrerende borsteltje van de Lancome Oscillation geeft 7.000 trillingen per minuut en werkt op een batterij. Tevens moet je de mascararoller ook anders gebruiken want je moet je ogen dichtdoen en dan het borsteltje tegen de aanzet van onderwimpers houden. Dan beweeg je het borsteltje omhoog tussen de onder- en bovenwimpers en zo wordt in 1x je wimpers opgemaakt. Vanaf november as. ligt deze bijzondere mascara in winkel en gaat Euro 39,50 kosten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com