You are here: Home » Shoppen » Styliste Danie Bles

Styliste Danie Bles

geschreven door Constance

Aankomend weekend organiseert styliste Danie Bles The Mix & Match Winter Tour in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk.

De fashion show van Danie Bles Styling is onderdeel van de Jackie Summer Fair. Alle winter must haves komen op de catwalk voorbij. Verschillende merken en stijlen worden gecombineerd tot ultieme outfits. Deze editie van de Mix & Match show staat geheel in het teken van de nieuw te lanceren website waarop de gepresenteerde looks na afloop te zien en te bestellen zijn.

Inspiratie voor de winter: De derde Mix & Match show is één en al inspiratie voor onze winterwardrobe. Business, Cocktail, Ski, Leisure en High Fashion: alles komt aan bod. Of je deze winter nu thuis blijft, naar Saint Barth afreist of Courchevel: Danie knows what where to wear. Geen aantekeningen gemaakt tijdens de show? No worries. De nieuwe website mixandmatchonline.nl is meer dan een goede vervanger voor het notebook. “Alle geshowde sets komen online zodat iedereen zijn wishlist aan ons kan doorgeven” aldus styliste Danie Bles. Mix & Match online: De website is in samenwerking met Jackie Magazine ontwikkeld en kan ook via jackieonline.nl bezocht worden. Dit is voor het eerst dat een fashion magazine in samenwerking met een styling bureau een dergelijk initiatief neemt. Iedereen kan hier terecht voor fashion, eerlijk styling advies, must haves, beautytips, accessoires en natuurlijk personal shopping. Danie Bles: “Ook geven we een kijkje achter de schermen. Het is altijd interessant om te zien wat er tijdens een show backstage gebeurt”. Personal Shopping: Na de show zien bezoekers van de nieuwe website welke merken tijdens de Mix & Match Winter Tour met elkaar zijn gecombineerd en waar alles te koop is. Mensen kunnen dus direct naar de betreffende winkels gaan om de kleding aan te schaffen. Wie geen zin heeft om op zaterdag de stad in te gaan, laat het shoppen over aan de stylisten van Danie Bles Styling. Op de website vul je het ‘personal shopping sheet’ in en je geeft aan welke sets of kledingstukken jouw favorieten zijn. Danie Bles Styling neemt contact met je op, eventueel wordt er een afspraak gepland voor face to face overleg en een goed advies. “Wij shoppen in winkels waar je zelf niet komt en we vinden items die in Nederland niet te koop zijn. Danie Bles Styling opent de internationale fashiondeuren voor iedereen die interesse heeft” aldus Danie Bles. Wintertrends: Volgens Danie zijn een aantal trends deze winter niet te missen. “Lak en leer zien we veel, denk aan de ‘biker couture’, à la Marlon Brando, James Dean en Michelle Pfeiffer als Catwoman. Aan kleuren zien we veel paars, donkergroen en petrol blauw. Ook zijn enkellaarjes, hoge tailles en de herenbroek dingen die we heel veel gaan zien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com