You are here: Home » Events » Inside Design Amsterdam

Inside Design Amsterdam

geschreven door testman

Op 13, 14, 15 en 16 september 2007 organiseert ELLE Wonen voor de vierde keer Inside Design Amsterdam. Een bruisende designroute door de hoofdstad, langs bijzondere, door ELLE Wonen geselecteerde adressen: winkels, hotels, restaurants, maar ook galeries en musea.


Het kloppend hart van het evenement is dit jaar het ELLE Wonen-designplatform op het Westergasterrein in Amsterdam-West. Aanstormend talent krijgt de kans om zich te profileren naast gearriveerde ontwerpers, er zijn lezingen, er is reuring. Het evenement trekt jaarlijks duizenden design-liefhebbers, van ontwerpers en producenten tot consumenten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com