You are here: Home » Shoppen » Navigatiesysteem voor vrouwen

Navigatiesysteem voor vrouwen

geschreven door Constance

Libelle heeft speciaal voor haar lezeressen een navigatiesyteem ontwikkeld, ism. Roadnavigator.

De Roadnavigator Libelle Limited Edition heeft een trendy design met hippe frisse kleuren. Libelle heeft speciaal voor haar lezeressen de leukste Libelle locaties voorgeprogrammeerd in het navigatiesysteem. Zo kan je met een druk op de knop op zoek naar de leukste hotels, restaurants, musea, winkels etc. Ook worden bij de Libelle Editie gratis alle flitslocaties van West Europa meegeleverd. Dit betekent dat je altijd op tijd gewaarschuwd wordt als er een flitspaal in de buurt staat. En de Libelle Limited Edition is uit te breiden met alle andere producten van Roadnavigator.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com