You are here: Home » Jabra » Het vakantiehuis van Piet Boon

Het vakantiehuis van Piet Boon

geschreven door testman

Heb je nog een weekje vrij en wil je er nog eventjes tussenuit voor de zomervakantie én heb je nog flink wat vakantiegeld achter de hand, dan is dit wellicht een leuk adresje.


Je kunt dan op Bonaire het geweldig mooie vakantiehuis van Piet Boon huren. Piet Boon is één van de bekendste en meest toonaangevende ontwerpers van Nederland. Hij verhuurt zijn huis op Bonaire voor maar liefst 9500 euro per week, maar dan heb je wel een waanzinnig huis met een nog waanzinniger uitzicht op de Caribische oceaan.


Verder heb je voor dat bedrag drie slaapkamers met Nilson bedden, drie badkamers, een geweldige keuken met Viking apparatuur en uiteraard een eigen zwembad. En ook heel fijn: je mag ook de wasmachine van Piet gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com