You are here: Home » Beauty » Beauty workshop

Beauty workshop

geschreven door Constance

Wil je jezelf eens lekker verwennen of zoek je een orgineel moederdagcadeau?

Op 26 en 27 mei as. wordt er een Beautyworkshop georganiseerd met Tom Sebastian. Je leert oa. op deze middag hoe je er 10 jaar jonger uit kan zien. Verder komen alle soorten make-up aan bod en dat geldt ook voor het haar. Ook kan je natuurlijk allerlei vragen stellen. Je ontvangt ook nog een leuk presentje van Tom Sebastian en na de workshop kan je altijd nog even lekker gaan shoppen in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?